Informatie over verzending

Wij verpakken je bestelling zorgvuldig en discreet voordat we deze versturen. Alle artikelen worden verpakt in stevige witte enveloppen of in sterke neutrale kartonnen dozen. Onze downloads worden verzonden met onze krachtige CDN, waardoor snelle downloads mogelijk zijn vanaf iedere locatie!

DVD’s

Afhankelijk van de bestemming, kun je kiezen hoe wij DVD’s versturen. Voor alle landen in Europa en de Verenigde States versturen wij DVD’s GRATIS. Wij verdelen de bestelling over één of meerdere enveloppen, zodat deze door de brievenbus passen. Er hoeft dus niemand aanwezig te zijn om de bestelling aan te nemen. Optioneel versturen wij met Skynet, een koeriersdienst. In dat geval wordt de bestelling verstuurd in een doos met een traceerbare dienst. Deze dienst is GRATIS voor bestellingen vanaf EUR 150. Wanneer de bestemming buiten Europa of de VS is, is deze koeriersdienst de enige beschikbare verzendmethode.

Toys

Alle Toy-bestellingen versturen wij met Skynet, een koeriersdienst. De bestelling wordt verstuurd in een doos met een traceerbare dienst. Deze dienst is GRATIS voor bestellingen vanaf EUR 150.